Έκθεση William Abranowicz

H Apeiron Photos και το Athens House of Photography έχουν την τιμή να παρουσιάσουν για πρώτη φορά στην Αθήνα όλη την δουλειά του γνωστού Αμερικάνου φωτογράφου William Abranowicz για την Ελλάδα. O Abranowicz ασχολείται με την ταξιδιωτική και αρχιτεκτονική φωτογραφία εδώ και 35 χρόνια και είναι συνεργάτης πολλών εντύπων όπως τα Conde Nast Traveller, Esquire, Vogue, NYT Magazine και Architectural Digest. Έχει φωτογραφήσει επανειλημμένα την Ελλάδα και η έκθεση περιλαμβάνει το σύνολο της δουλειάς του για την χώρα μας, από το 1988 έως και το 2007.

Ο William Abranowicz έχει εκδόσει δύο βιβλία για την Ελλάδα, το “The Greek File”, με εισαγωγή του Edmund Keeley και το “Hellas, Photographs of Modern Greece” με εισαγωγή του Louis de Bernieres. Τα δύο αυτά λευκώματα βρίσκονται προς πώληση στο βιβλιοπωλείο του Athens House of Photography.

Τα εγκαίνια της έκθεσης η οποία φιλοξενείται στο Athens House of Photography
(Κεραμέων & Ελευσινίων, Μεταξουργείο) θα πραγματοποιηθούν την Πέμπτη 6 Οκτωβρίου στις 20:00. Η έκθεση θα διαρκέσει έως τις 4 Δεκεμβρίου.

Η έκθεση παρουσιάζεται στο πλαίσιο του Athens Photo Festival 2011, που διοργανώνεται από το Ελληνικό Κέντρο Φωτογραφίας.

Το Σάββατο 8 Οκτωβρίου θα υπάρξει διάλεξη και book signing του φωτογράφου στην γκαλερί στις 19:00 και νωρίτερα κατόπιν ραντεβού, θα γίνουν portfolio reviews για ενδιαφερόμενους φωτογράφους.

Για περισσότερες πληροφορίες:
210 5228696
6986 800101
ή στο
info@phototheatron.com

  •  
  •  
  •  

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Captcha Verification * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.