Ένα βήμα πριν το τέλος

Το σπίτι ουσιαστικά έχει τελειώσει. Περιμένοντας τη ΔΕΗ, γίνονται παράλληλα και κάποιες εργασίες που είχαν προβλευθεί για αυτό το στάδιο του έργου. Μία από τις εργασίες αυτές είναι το ντύσιμο της βάσης με πέτρα.Το συνεργείο ξεκίνησε εχθές να τοποθετεί πέτρα γύρω γύρω και ήδη έχει προχωρήσει αρκετά. Η εκτίμησή τους μιλάει για ολοκλήρωση σε δέκα με δεκαπέντε μέρες, αρκεί βέβαια να βοηθήσει και ο καιρός. Ο καιρός που πάντως και σήμερα μας παλάβωσε όλους. 20 Ιανουαρίου στα 900μ υψόμετρο και το θερμόμετρο έδειχνε 15β Κελσίου. Οι δε εργάτες να δουλεύουν με κοντομάνικα!

Παράλληλα με το ντύσιμο της βάσηε, εχθές ένα άλλο συνεργείο τοποθέτησε κάγκελο στην πίσω μικρή βεράντα και πλέον αυτή και ασφαλής είναι αλλά και χρηστική. Ο υδραυλικός τοποθέτησε τα περισσότερα από τα είδη υγιεινής και ολοκλήρωσε τις παροχές προς τα έξω. Μένουν οι καμπίνες και η βρύση του νεροχύτη στην κουζίνα. Τέλος σήμερα συναντήθηκα με τον μαραγκό για να μας φτιάξει ντουλάπες. Του είπα τι θέλουμε, συζητησαμε το θέμα, ήρθε μέτρησε και μας ενημέρωσε οτι Δευτέρα θα ξεκινήσει. Η παράδωση υπολογίζεται γύρω στον ένα μήνα μετά.

 •  
 •  
 •  

2 thoughts on “Ένα βήμα πριν το τέλος”

 1. Just Perfect. Telio. Enarmonismeno me tin fisi… Kai h fyli Sofia tha valei tin kalaisthiti pinelia tis …………

  Emeis mia gonitsa tha sas piasoume. Den enoxloume….. Tha katalavoume to master bedroom kai to play room . Episis tin thermenomeni pisina, to breakfast room kai tin vivliothiki gia to apogefmatino mas brandy.

  Kaloriziko!!!! Ande kai to epomeno stin Mycono

  Filia
  Katerina & Bebis

 2. τέλειο! τον μπαμπά κι εμένα μας φθάνει μια κρεββατοκάμαρη κι ένα μπάνιο!
  Α! και μια βεράντα για ρομάντζα!
  παράδωση: το σωστό : παράδοση!!
  μην ξεχνώ και το επάγγελμα….
  συμφωνώ και με την προλαλήσασα, το επόμενο στη μύκονο! να το βρείς όμως, ξαμολύσου για οικόπεδο, οκ;
  φιλάκια…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Captcha Verification * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.