Εδιμβούργο, Ιούλιος 2011: Part 1

Λίγο μετά τα μέσα Ιουλίου και συγκεκριμένα στο διάστημα 18-20/7, βρέθηκα στο Εδιμβούργο για λόγους αναψυχής. Καθώς αυτή ήταν η πρώτη φορά στην πόλη, πήγα γνωρίζοντας οτι θα έπρεπε να κινηθώ αρκετά έως πολύ στα τουριστικά αξιοθέατά της και με λιγότερη φωτογραφική “ελευθερία” απ’ όση έχω όταν πχ είμαι στο Λονδίνο που το ξέρω πάρα πολύ καλά.

To Εδιμβούργο είναι μία πανέμορφη πόλη (ίσως η ομορφότερη της Ευρώπης κ’ μάλλον ομορφότερη και από την Πράγα) χτισμένη πάνω στη θάλασσα, στην οποία δεσπόζει το αρχαίο κάστρο στην κορυφή της παλιάς πόλης και κυριαρχεί το πράσινο. Ο καιρός -στις δύο μέρες που έκατσα- ήταν αρκετά καλός (δροσιά και σχεδόν καθόλου βροχή τις ώρες που κυκλοφόρησα) με αποτέλεσμα να μπορέσω να κάνω αρκετά χιλιόμετρα στα στενά της πόλης, πέριξ του κάστρου αλλά και πέριξ του λιμανιού.

Με τη μηχανή σχεδόν πάντα στο χέρι, τράβηξα πάνω από 250 φωτογραφίες, από τις οποίες ξεχώρισα και θα παρουσιάσω συνολικά περίπου 110. Σήμερα ετοίμασα και παρουσιάζω το πρώτο μέρος με 28 κάδρα, και τα υπόλοιπα θα έρθουν εντός της εβδομάδας. Η επεξεργασία όπως πάντα στο Lightroom.

Οι φωτογραφίες όπως πάντα έχουν ανέβει και στις κάτωθι τοποθεσίες:

Flickr | Facebook | Google+

  •  
  •  
  •  

One thought on “Εδιμβούργο, Ιούλιος 2011: Part 1”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Captcha Verification * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.