Πάσχα στο Λονδίνο

Φέτος το Πάσχα έχουμε αποφασίσει νε το περάσουμε στο Λονδίνο οικογενειακώς. Ήδη αυτό το κείμενο γράφεται Μ. Σάββατο πρωί από τη Βρετανική πρωτεύουσα, πίνοντας καφέ και περιμένοντας να ανοίξει κάπως ο καιρός για να πάμε κάποια βόλτα. Ενδεχομένως στην αγορά του Portobello, ενδεχομένως στην έκθεση έργων του Henry Moore στην Tate Britain, κάπου θα πάμε.

Ωστόσο ο καιρός τις τελευταίες μέρες έχει αποδειχθεί τυπικά Εγγλέζικος (“miserable weather” όπως χαρακτηριστικά τον χαρακτηρίζουν οι τηλεοπτικοί μετεορολόγοι), με αποτέλεσμα να βρέχει πολύ και απρόβλεπτα και έτσι οι βόλτες -όσες γίνονται- να γίνονται μετ’ εμποδίων και σχεδόν πάντα με την παρουσία ομπρέλας.

Έτσι οι φωτογραφίες που ως τώρα έχω μπορέσει να αποτυπώσω είναι ελάχιστες. Ελάχιστα κάδρα από τον ζωολογικό κήπο την Πέμπτη και ελάχιστα από μία χθεσινή μας βόλτα στο Covent Garden και το Soho. Από αυτή τη βόλτα επέλεξα και παρουσιάζω δύο κάδρα. Η διάθεση αυτές τις μέρες λέει “ασπρόμαυρο” και έτσι ρύθμισα τη μηχανή να τραβάει και ασπρόμαυρα jpegs, εκτός από τα κλασσικά raw. Επεξεργασία καμία, πέραν προσθήκης USM φίλτρου. Οι λήψεις έγιναν με το φακό 24-70  f2.8L.

Τα δύο αυτά κάδρα μπορείτε επίσης να τα βρείτε και στις εξής τοποθεσίες:

Flickr | Facebook

  •  
  •  
  •  

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Captcha Verification * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.