Πρωϊνό στη Νυμφασία

Το χθεσινό πρωϊνό με βρήκε στη Νυμφασία. Ο λόγος ήταν οτι θα ερχόταν ο τεχνικός της Pedini να μοντάρει τον νεροχύτη και να τοποθετήσει τις ηλεκτρικές συσκευές. Παράλληλα ήθελα να δω τη νέα πόρτα που τοποθετήθηκε στη μάντρα.

Το ραντεβού μας ήταν για τις 11. Έφτασα οριακά αφού στη διαδρομή υπήρχε μία σχετική κίνηση από εκδρομείς του Σαββατοκύριακου αλλά και φορτηγά. Ο Κος Γιώργος είχε τελικά φτάσει πέντε-δέκα λεπτά πριν από εμένα. Η δουλειά του ήταν μάλλον απλή και τελείωσε σε λιγότερο από μία ώρα. Ο νεροχύτης ευτυχώς ήταν ο σωστός και έτσι όλα έγιναν όπως έπρεπε. Οι συσκευές τοποθετήθηκαν στη θέση τους και πλέον απομένουν οι τελικές συνδέσεις από ηλεκτρολόγο και υδραυλικό.

Η νέα πόρτα εμένα προσωπικά μου αρέσει πολύ. Και σίγουρα θα αναδειχθεί περισσότερο όταν βαφτεί το ξύλο αλλά και το σιδερένιο πλαίσιο που την περιβάλει. Ενημερώθηκα επίσης οτι όταν έρθει το ρεύμα θα πρέπει να οξυγονοκοληθούν 1-2 σημεία της πόρτας για καλύτερη εφαρμογή και στήριξη. Όταν έρθει το ρεύμα όμως…

Φεύγοντας από τη Νυμφασία πέρασα από Τρίπολη. Ο λόγος ήταν να αφήσω τα κλειδιά του σπιτιού στον μαραγκό τον Κο Θεωδορόπουλο προκειμένου να πάει σήμερα (25-2) να τοποθετήσει τις ντουλάπες. Ευτυχώς μου είπε οτι η παρουσία μου δεν ήταν απαραίτητη και έτσι γλύτωσα δύο μέρες σερί οδήγηση τόσα χλμ.

One Reply to “Πρωϊνό στη Νυμφασία”

  1. όντως, ωραία η πόρτα`
    ωραίος κι ο φρόντο στο κεφαλόσκαλο`
    πόρτα και σκύλος κάνουν διαχρονικό σύνολο`
    όπως λέμε φούστα μπλούζα!
    άσχετο;

Leave a Reply