Στο Ναύπλιο για βόλτα

nafplio-1.jpg

Φεύγοντας από τις Μυκήνες (όπου -σημειωτέον- πήγαινα για πρώτη φορά), πήγαμε στο Ναύπλιο για φαγητό και μία μικρή βόλτα. Ο ήλιος είχε κάπως πέσει όταν σηκωθήκαμε από το τραπέζι του φαγητού και έτσι το κρύο έγινε αρκετά πιο έντονο. Αποτέλεσμα ήταν να περιορίσουμε τη βόλτα μας σε έναν γρήγορο καφέ στην κεντρική πλατεία της πόλης. Ωστόσο στη λίγη ώρα που μείναμε στην πόλη, βρήκα την ευκαιρία να απαθανατίσω μερικά πολύ όμορφα και ενδιαφέροντα κάδρα. Από το κλασσικό Μπούτρτζι μέχρι παιδάκια που έπαιζαν ανέμελα στην πλατεία.

nafplio-2.jpg

Οι λήψεις έγιναν με την 5D και φακούς τον 50mm f1.2L αλλά κυρίως τον 70-200 f2.8L IS. Η μετατροπή σε ασπρόμαυρο έγινε στο Lightroom. To πλήρες άλμπουμ από τη βόλτα στο Ναύπλιο βρίσκεται εδώ.

  •  
  •  
  •  

2 thoughts on “Στο Ναύπλιο για βόλτα”

  1. δεν θα συμφωνήσω, νασούλ! και των μυκηνών και του ναυπλίου είναι πολύ καλές, ίσως βέβαια της δραπετσώνας ή της Bruges είναι καλύτερες.
    Πλην οι καλλιτέχνες έχουν τις καλές και τις καλύτερες στιγμές και ημέρες τους; σωστά;
    έχεις όμως βάλει και υψηλά τον πηχυ. σωστά.

  2. Μα δεν είπα οτι οι φωτό του Ναυπλίου δεν μου άρεσαν. Αντιθέτως τις θεωρώ πολύ καλές. Είπα απλώς οτι στις Μυκήνες δεν έμεινα ευχαριστημένος για συγκεκριμένους τεχνικούς λόγους

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Captcha Verification * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.