Τριήμερο με σκι στο Χ.Κ. Καλαβρύτων

Το τριήμερο της 25ης Μαρτίου βρεθήκαμε στη Βυτίνα. Και καθώς οι συνθήκες το επέτρεπαν, εκδράμαμε στο Χ.Κ. Καλαβρύτων για σκι και snowboard, τόσο την Παρασκευή όσο και το Σάββατο. Ο καιρός ήταν πραγματικά απίστευτος και βοήθησε τα μέγιστα στο να περάσουμε τέλεια. Γαλάζιος ουρανός παντού, σχεδόν πλήρης άπνοια και πολύ καλές θερμομρασίες έκαναν το διήμερο αυτό στο Χελμό μία εξαιρετική εμπειρία!!

Φυσικά δεν θα μπορούσαν να λείπουν και οι σχετικές φωτογραφίες και βίντεο από την εξόρμηση αυτή. Φυσικά όχι με κάποια μεγάλη Canon με τεράστιους φακούς, δύσχρηστη και δύσκολη στο κουβάλημα. Μαζί αυτή τη φορά είχα τη μικρούλα πλην όμως θαυματουργή Sony Cybershot DSC-TX5. H μικρή Sony λοιπόν έχει διαστάσεις όσο ένα πακέτο τσιγάρα, είναι αδιάβροχη, αντέχει στους κραδασμούς, διαθέτει έναν ιδιαίτερα αξιοπρεπή αισθητήρα 10.2 Mpixels και οπτικό ζουμ 4Χ προσφέροντας παράλληλα και ευρυγώνιες λήψεις (±24mm). Φυσικά τραβάει και HD video. Διαρκώς στην τσέπη λοιπόν χωρίς να ενοχλεί στο σκι, ενώ όπως βλέπετε οι φωτογραφίες της είναι κάτι παραπάνω από ικανοποιητικές….

Οι φωτογραφίες έχουν υποστεί ελάχιστη επεξεργασία στο Lightroom, κυρίως για Sharpening, Crop και ελάχιστες τονικές διορθώσεις.

Τις φωτογγραφίες μπορείτε ακόμα να τις βρείτε και στο σχετικό άλμπουμ στο Facebook.

  •  
  •  
  •  

One thought on “Τριήμερο με σκι στο Χ.Κ. Καλαβρύτων”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Captcha Verification * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.