Στο…παγοδρόμιο

Καλή χρονιά σε όλους. Να ευχηθώ -ως είθισται- να σας πάνε όλα δεξιά, να έχετε ευτυχία, να υπάρχει ειρήνη στον πλανήτη (όπως λένε οι μοντέλες στα καλλιστεία) και όλα τα σχετικά.

Ώντας δύο μέρες άρρωστος δεν μπόρεσα καθόλου να ασχοληθώ με τις φωτογραφίες από το ταξίδι των γιορτών. Ωστόσο σήμερα κάθισα και αρχειοθέτησα το υλικό και ετοίμασα κάποιες πρώτες φωτογραφίες για παρουσίαση. Το πρώτο αυτό μέρος είναι μία σειρά από πορτραίτα της οικογένειας από την εξόρμησή μας στο παγοδρόμιο του National History Museum στο Λονδίνο την 1-1. Γύρω στις 11 το πρωί, με θερμοκρασία γύρω στους 5β Κελσίου και με ψιλόβροχο πήγαμε να περάσουμε το τελευταίο μας πρωϊνό στο Λονδίνο. Και περάσαμε τέλεια!!

Από τις 20 φωτογραφίες που τράβηξα παρουσιάζω εδώ τις 10 καλύτερες. Είναι όλες τραβηγμένες με την 1Ds Mk II και τον εξαιρετικό φακό 135mm f2L ο οποίος ήταν και ο μοναδικός τηλεφακός που είχα μαζί στο ταξίδι. Η σχετική επεξεργασία έγινε στο Adobe Lightroom και περιελάμβανε διόρθωση WB, τόνους δέρματος, κοντράστ και USM.

One Reply to “Στο…παγοδρόμιο”

  1. μπράβο, νασούλ! τις είδα όλες, εξαιρετικές και πολύ εορταστικές, εύχομαι και του χρόνου!

Leave a Reply