Ψηφιακή κορνίζα Kodak SV-1011

kodak sv-1011

Αγόρασα σήμερα από το Πλαίσιο στο Mall μία ψηφιακή κορνίζα για το γραφείο. Πιο συγκεκριμένα το μοντέλο 10″ της Kodak με την ονομασία SV-1011.

Tι είναι όμως ψηφιακή κορνίζα; Για όσους δεν ξέρουν, ψηφιακή κορνίζα είναι ένα μέσο στο οποίο αποθηκεύεις ψηφιακές φωτογραφίες τις οποίες μετά τις προβάλει στην οθόνη του. Κάτι σαν τα άλμπουμ που έχουμε σπίτι μας για τις τυπωμένες φωτογραφίες αλλά σε ψηφιακή μορφή. Η ψηφιακή κορνίζα έχει εσωτερική μνήμη βάσει της οποίας καθορίζετααι ο μέγιστος αριθμός φωτογραφιών που μπορεί κανείς να αποθηκεύσει και να προβάλει. Η προβολή γίνεται επιλέγοντας μία, κάποιες ή όλες τις αποθηκευμένες φωτογραφίες ενώ υπάρχει και η δυνατότητα επιλογής εφέ στο πως εξαφανίζεται η προηγούμενη φωτογραφία και πως εμφανίζεται η επόμενη (transition).

H SV-1011 που αγόρασα έχει οθόνη 10″ και απεικονίζει σε ανάλυση 800*480 pixels. Διαθέτει εσωτερική μνήμη 128Mb ενώ παράλληλα διαθέτει και card slots ώστε αν ο χρήστης επιθυμεί να αυξήσει τη μνήμη και τη χωριτικότητα της κορνίζας. Για το φόρτωμα των φωτογραφιών στην κορνίζα υπάρχει συνδεσμολογία USB2.0 ενώ μπορεί να χρησιμοποιηθεί και οποιοδήποτε από τα slots. Τέλος να πω οτι η κορνίζα υποστηρίζει αναπαραγωγή mp3 κομματιών μέσω των ενσωματωμένων ηχείων ή της εξόδου ακουστικών που διαθέτει, ενώ μπορεί να κάνει κι αναπαραγωγή βίντεο. Αναλυτικά, τα χαρακτηριστικά της κορνίζας υπάρχουν εδώ.

Leave a Reply