Ίος 2007: Ανοίγει η σαιζόν

Ίος καλοκαίρι 2006

Το Σάββατο 16 Ιουνίου πάμε οικογενειακώς στην Ίο για να ανοίξουμε το σπίτι και να ξεκινήσει η καλοκαιρινή περίοδος. Επιτέλους Ίος λοιπόν. Επιτέλους νησί και θαλασσινός αέρας. Πολύς καιρός έχει περάσει από πέρυσι και η μη κάθοδός μας το Πάσχα κάνει ακόμα πιο επιτακτική την ανάγκη να βρεθούμε εκεί. Η αναχώρηση -όπως πάντα- είναι προγραμματισμένη με Highspeed (ευτυχώς και φέτος έχουν το HS5) και πλέον είναι στις 07.20 το πρωί. Ενοείται οτι θα κατεβάσουμε και αυτοκίνητο προκειμένου να έχει η Σοφία και τα παιδιά την άνεση της μετακίνησης στις παραλίες του νησιού αλλά και γιατί θα χρειαστεί να μεταφέρουμε κάποια πράγματα. Ευτυχώς τα πιο ογκώδη είναι οι δύο σάκοι με τα ρούχα.

Εγώ θα κάτσω μέχρι την Τρίτη (επιστροφή το μεσημέρι με HS) προκειμένου να βοηθήσω στο στήσιμο του σπιτιού (τραπέζια, καρέκλες κλπ) αλλά και επειδή θέλω να δω από κοντά την αλητεία την οποία έχει κάνει ο γείτονάς μας με τους κορμούς και την ένωση των δύο βεραντών. Ελπίζω μονάχα μέχρι το Σάββατο να έχει μπει το καφασωτό πλέγμα προκειμένου να μην βλέπουμε καθόλου την ξυνή του μούρη.

Φωτογραφικά, θα πάρω μαζί μάλλον την 1Ds με 2 φακούς (35 & 50 mm) αν και δεν ξέρω πόσος χρόνος θα υπάρχει για αξιόλογη φωτογράφηση. Αν και καλύτερα να την κουβαλήσω και να τη γυρίσω άδεια, παρά να τη χρειαστώ και να μην την έχω.

  •  
  •  
  •  

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Captcha Verification * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.