Ανανεωμένο look στο Flickr

ανανεωμένο flickr
ανανεωμένο flickr

Τώρα το πρόσεξα ως αλλαγή και απ’ οτι διαβάζω και την ανακοίνωση, το Flickr από εχθές (20/5) έχει αποκτήσει νέο look στο photostream. Με μεγάλα previews των φωτογραφιών και ελαφρώς βελτιωμένο slideshow.

Παράλληλα, ουσιαστικά καταργούνται οι Pro λογαριασμοί και οι free members αποκτούν χώρο 1 Tb. Χώρος που πρακτικώς κάνει το χρήστη να μην έχει πρόβλημα αποθήκευσης φωτογραφιών.Και με υποχρέωση την προβολή διαφημίσεων. Κάτι που δεν ισχύει για τους Pro ή Ad free λογαριασμούς οι οποίοι παραμένουν ως έχουν μέχρι να λήξουν (και με τον χρήστη να διατηρεί το δικαίωμα ανανέωσης Pro συνδρομής). Τέλος –όπως ανακοίνωσε το Flickr– οι Pro λογαριασμοί μπορούν να γυρίσουν σε Free μέχρι τις 20 Αυγούστου.

  •  
  •  
  •  

2 thoughts on “Ανανεωμένο look στο Flickr”

  1. Ενδιαφέρουσα εξέλιξη και πιθανώς αναμενόμενη, δεδομένου της νέας ορμής της Yahoo που προσπαθεί να δώσει πνοή σε υπηρεσίες με αξία.
    Ομολογώ ότι είναι ένα καλό κίνητρο να ξαναδώ το flickr μετά από αρκετά χρόνια απουσίας!

  2. Το Flickr ήταν και παραμένει μία πολύ αξιόλογη υπηρεσία και νομίζω οτι η κίνηση της Yahoo για το νέο look μόνο καλό μπορεί να κάνει. Όσο για τις συνδρομές και τις αλλαγές στους λογαριασμούς, θα δείξει…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Captcha Verification * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.