Επιστρέφοντας στην Κωνσταντινούπολη

Σχεδόν δύο χρόνια μετά την πρώτη μου επίσκεψη στην Πόλη (με το ταξίδι της Bold), αποφάσισα να ξαναέρθω. Αυτή τη φορά με τη Σοφία, ώστε να περάσουμε μαζί λίγες όμορφες στιγμές και να δούμε μία πανέμορφη πόλη. Μία πόλη 16 εκ. κατοίκων που συνδυάζει μοναδικά την τεράαστια ιστορία, τις επιροές από τη θρησκεία και πολλά μοντέρνα στοιχεία που έχουν ενταχθεί στους δρόμους και τις διάφορες γειτονιές της.

Στο ταξίδι αυτό έχω μαζί δύο φωτογραφικές μηχανές. Τη Leica M8.2 και τη “δανεική” Panasonic Lumix GF1. Και οι δύο δουλεύουν συνεχόμενα και χωρίς ιδιαίτερο πρόβλημα και ήδη έχω αποτυπώσει πολλά και πάρα πολύ ενδιαφέροντα κάδρα. Ενοείται πως υπάρχουν και πιο…”τουριστικά” κάδρα αλλά και κάδρα που έχουν να πουν και κάτι παραπάνω. Ως μία μικρή προ-γεύση παρουσιάζω τις τρεις επισυναπτόμενες φωτογραφίες. Είναι τραβηγμένες με την Panasonic και η επεξεργασία που έχουν υποστεί είναι μόνο resize.

Εκτός από την επισυναπτόμενη γκαλερί, τις φωτογραφίες μπορείτε ακόμα να τις βρείτε στο facebook, μαζί με μερικές από τη χθεσινή -πρώτη μας- μέρα στην Πόλη.

  •  
  •  
  •  

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Captcha Verification * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.