Επιτέλους σπίτι!!!

Μετά από περίπου ένα χρόνο αναμονής, το σπίτι στη Νυμφασία είναι πλέον έτοιμο και κατοικήθηκε το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε για πρώ τη φορά.Την Παρασκευή το πρωί έγινε η μετακόμιση των πραγμάτων (είχαν φορτωθεί στο κοντέϊνερ α-λκα Γλίξμπουργκ από την Πέμπτη) και το τακτοποίημα. Εγώ και τα παιδιά πήγαμε την Παρασκευή το απόγευμα μετά το σχολείο. Την Παρασκευή το απόγευμα ήρθε ο τεχνίτης από την Τρίπολη για την τοποθέτηση της NOVA ενώ το Σάββατο το πρωί ήρθε -για τελευταία ελπίζω φορά- ο υδραυλικός ο οποίος

  1. τοποθέτησε τις 2 καμπίνες
  2. τοποθέτησε τον αποροφητήρα στην κουζίνα
  3. έφτιαξε το πλυντήριο των ρούχων
  4. έσφιξε δύο βίδες στην παροχή στον κήπο
  5. κρέμασε τα παρελκόμενα του μπάνιου (κωλοχαρτοθήκες κλπ)

Η κούραση και τις δύο μέρες ήταν τεράστια και μόλις το Σάββατο το απόγευμα μπορέσαμε να κατέβουμε με τα ποδήλατα στην πλατεία του χωριού για μιά πρώτη αναγνωριστική βόλτα. Μάλιστα κάτσαμε στη μία από τις δύο ταβέρνες για φαγητό αφού μόλις είχε βγει από τη σούβλα ένα γουρουνάκι! Αργά το βράδι επιχειρήσαμε να δούμε Eurovision αλλά πριν το ρολόί δέιξει μεσάνυχτα την πέσαμε κατάκοποι για ύπνο.

Η σημερινή μέρα περιελάμβανε μαθήματα για τα παιδιά και κατασκευή αυτοσχέδιων σκαμπό χρησιμοποιώντας περισεύματα κορμών τα οποία έκοψα με το ηλεκτρικό πριόνι που είχα αγοράσει από το Praktiker.

Η αναχώρηση έγινε γύρω στις 5μμ και φτάσαμε στην Αθήνα γύρω στις 7.10μμ λόγω κωλύματος στο Αρτεμίσιο (τρακάρισμα) .

 

 

  •  
  •  
  •  

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Captcha Verification * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.