Και φέτος…ηλιοβασίλεμα

Οριστικοποιήσαμε τελικά το μίνι ταξίδι στη Σαντορίνη. Θα αναχωρίσουμε από Ίο την Τετάρτη 8 Αυγούστου με το πρωϊνό δρομολόγιο Highspeed. Έχουμε ήδη κλείσει δωμάτια στο πολύ καλό ξενοδοχείο Majestic από 8 έως και 11 Αυγούστου. Η επιστροφή μας στην Ίο είναι κανονισμένη για τις 11 Αυγούστου με το βραδινό δρομολόγιο του Highspeed γύρω στις 10μμ.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής μας εκεί, σίγουρα θα περάσουμε αρκετές ώρες στην πολύ καλή πισίνα του ξενοδοχείου που αρέσει στα παιδιά αλλά θα πάμε οπωσδήποτε και σε 1-2 πολύ καλές -και άκρως εντυπωσιακές- παραλίες. Τα απογεύματα θα έχει σίγουρα επίσκεψη στην Οία, βόλτες στα Φηρά ενώ για πρώτη φορά λέω να δοκιμάσω ανάβαση από το λιμάνι των Φηρών προς τα επάνω είτε με μουλάρι είτε με τα πόδια. Τολμηρό εγχείρημα αλλά αξίζει…

Δυστυχώς όμως για μία ακόμα χρονιά δεν θα μπορέσουμε να πάμε στα αρχαία στο Ακροτήρι. Ο χώρος παραμένει κλειστός μετά το ατύχημα πριν μερικά χρόνια και θα παραμείνει έτσι και όλο το 2007 σύμφωνα με τα όσα μου είπαν από τηλεφώνου. Ας είναι, θα περιμένω για του χρόνου ή του παραχρόνου, αν και μου κάνει τρομερή εντύπωση το πόσο αργά προχωρούν οι διαδικασίες αποκατάστασης. Αν αυτό συμβαίνει προκειμένου να προστατευτεί ο χώρος, τότε συμφωνώ απόλυτα. Αν όμως η καθυστέρηση οφείλεται σε “γραφειοκρατικούς” παράγοντες τότε τι να πω…. Τέλος πάντων, για διακοπές μιλάμε. Ας περιοριστώ μόνο στα ευχάριστα.

  •  
  •  
  •  

One thought on “Και φέτος…ηλιοβασίλεμα”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Captcha Verification * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.