Καλημέρα από την Πόλη!

Από εχθές το απόγευμα βρίσκομαι στην Κωνσταντινούπολη. Μία από τις ομορφότερες -αν όχι η πιο όμορφη- πόλεις στην Ευρώπη. Δεν είναι η πρώτη φορά που έρχομαι στην Πόλη. Έχω ξαναβρεθεί και το 2008 αλλά και το 2010 και μάλιστα φωτογραφίες από αυτά τα ταξίδια φιλοξενούνται και στις σελίδες του Life In Mono. Σε κάθε περίπτωση όμως, είναι ένα ταξίδι το οποίο το κάνω με μεγάλη ευχαρίστηση.

Η χθεσινή -πρώτη- μέρα στην Πόλη περιελάμβανε μία μικρή βόλτα στους δρόμους του Sirkeci. Δυστυχώς τα μεγάλα αξιοθέατα της περιοχής (Αγία Σοφία Τοπ Καπί) ήταν κλειστά, οπότε περιορίστηκα σε βόλτες στους δρόμους και επίσκεψη στο Sultan Ahmed τζαμί (αυτό που ξέρουμε ως Μπλε Τζαμί).

Το φωτογραφικό μου σακίδιο αυτή τη φορά είχε αρκετά πράγματα. Μαζί μου έχω δύο σώματα μηχανών (EOS 1D MK IV και EOS 1Ds Mk III) καθώς και τρεις φακούς (16-35 f2.8L, 24-70 f2.8L και 70-200 f2.8L IS). Όλες οι λήψεις που έχω κάνει ως τώρα είναι σε JPEG format και κατ’ ευθείαν σε ασπρόμαυρο. Περισσότερες πληροφορίες και φωτογραφίες από το απόγευμα και για τις επόμενες δύο μέρες

  •  
  •  
  •  

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Captcha Verification * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.