Κωνσταντινούπολη, Φθινόπωρο 2012

Τον τελευταίο ένα μήνα ταξίδεψα δύο φορές στην Κωνσταντινούπολη. Η μεν πρώτη ήταν στο διάστημα 21-24 Σεπτεμβρίου και ήταν καθαρά για λόγους αναψυχής, η δε δεύτερη στο διάστημα 9-12 Οκτωβρίου και ήταν για δουλειά. Και στα δύο ταξίδια είχα μαζί μου φωτογραφική μηχανή (πληθυντικός σε οτι αφορά το πρώτο ταξίδι) και γύρισα πίσω έχοντας αποτυπώσει περίπου 400 φωτογραφίες . Κινήθηκα κυρίως στην παλιά πόλη πέριξ της Αγίας Σοφίας αλλά και σε άλλα βασικά σημεία όπως η γέφυρα του Γαλατά, το Καπαλί Τσαρσί και το Τζζαμί Σουλεϊμανίγιε. Πιο αναλυτικά, τα στοιχεία από τα δύο ταξίδια ήταν:

Σεπτέμβριος 2012: είχα μαζί δύο σώματα (EOS 1D Mk IV και EOS 1Ds MkIII) και τρεις φακούς (16-35 f2.8L, 24-70 f2.8L & 70-200 f2.8L IS). Οι λήψεις έγιναν όλες σε ασπρόμαυρο jpeg φορμά ενώ υπήρξε και περεταίρω επεξεργασία στο Lightroom.

Οκτώβριος 2012: λόγω δουλειάς είχα μαζί τη μικρή και ευέλικτη Leica M8.2 με τους 2 φακούς. Οι λήψεις έγιναν σε raw φορμά και η επεξεργασία τους στο Lightroom

τις φωτογραφίες μπορείτε ακόμα να τις βρείτε και στις κάτωθι τοποθεσίες:

Flickr | Facebook

[οι φωτογραφίες του δεύτερου ταξιδιού είναι οι τελευταίες 14 της παρακάτω gallery, ή αλλοιώς αυτές με όνομα αρχείου που αρχίζει από L)

 

 

  •  
  •  
  •  

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Captcha Verification * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.