Λονδίνο, Νοέμβριος 2008

Από εχθές το βράδυ είμαστε Αθήνα. Έχοντας περάσει ένα πραγματικά υπέροχο τριήμερο με πολλές βόλτες, εκθέσεις, μουσεία, περπάτημα καθώς και μπόλικες φωτογραφίες. Ο καιρός ήταν πραγματικά ιδανικός. Λίγο κρύο αλλά ευτυχώς καθόλου βροχή. Και κατά στιγμές- μέχρι και σχετική ηλιοφάνεια, γεγονός που μας έδωσε την άνεση να περπατήσουμε ανέμελα στα πάρκα και τους δρόμους της Βρετανικής πρωτεύουσας.

Από τo υλικό που έφερα πίσω, ξεχώρισα και παρουσιάζω τις 42 φωτογραφίες που ακολουθούν. Όπως πάντα η λήψη έγινε σε raw format (και άρα έγχρωμα) και η επεξεργασία και μετατροπή σε α/μ έγιναν στο Lightroom. Μαζί είχα την 1Ds MkIII και τρείς φακούς (50mm, 16-35mm, 135mm) εκ’ των οποίων χρησιμοποιήθηκαν οι δύο πρώτοι και κυρίως ο 50άρης. Δυστυχώς -λόγω απαγόρευσης- δεν μπόρεσα να τραβήξω φωτογραφίες στην έκθεση για το Βυζάντιο που φιλοξενεί η Royal Academy of Arts.

 •  
 •  
 •  

5 thoughts on “Λονδίνο, Νοέμβριος 2008”

 1. Πολύ όμορφες φωτογραφίες αν και θα ήθελα λίγο χρώμα γμτ ή έστω συνδυασμό χρώματος με ασπρόμαυρο

 2. Αν βρω χρόνο αύριο ή μεθαύριο, θα ετοιμάσω και μερικές με χρώμα. Έτσι για να δεις τη διαφορά…
  Εγώ προσωπικά πάντως, προτιμώ το ασπρόμαυρο. Το έχεις καταλάβει υποθέτω…

 3. Καταπληκτικές φωτογραφίες, μπορεί να ήθελα και εγώ λίγο συνδιασμό με χρώμα…αλλα επειδή δεν είναι η πόλη τον χρωμάτων το α/μ με αυτά τα τοπία είναι πολύ ωραίο.

 4. Nasos Efstathiadis, ναι ναι το έχω καταλάβει αλλά θα σου περάσει 🙂

  george ant, Λονδίνο με λιακάδα θέλει λίγο χρώμα!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Captcha Verification * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.