Λονδίνο: Φεβρουάριος 2009

London Hyde Park

Πριν λίγες ώρες γυρίσαμε από το ταξίδι μας στο Λονδίνο. Εμφανώς κουρασμένοι και ταλαιπωρημένοι αλλά έχοντας περάσει πάρα πολύ καλά. Φωτογραφικά το ταξίδι δεν είχε σπουδαία πράγματα. Για την ακρίβεια περιορίστηκε σε μία μόνο δικιά μου βόλτα εχθές το πρωί στο Hyde Park. Στις 7.30 το πρωί παρέα με την 1Ds MkIII, το φακό 50mm f1.2L και πάρα πολύ περπάτημα. Οι φωτογραφίες είναι όλες τραβηγμένες σε ISO 1600 και η μετατροπή τους σε ασπρόμαυρο έγινε στο Lightroom 2. Για πρώτη μάλιστα φορά χρησιμοποίησα το graduated filter του LR προκειμένου να διορθώσω τοπικά τους ουρανούς σε κάποια κάδρα. Τις φωτογραφίες που ξεχώρισα μπορείτε να τις δείτε στην επισυναπτόμεη γκαλερί. Επίσης αν θέλετε να τις βαθμολογήσετε ή να τις σχολιάσετε, μπορείτε να κάνετε κλικ εδώ. Τέλος, όσοι χρησιμοποιείτε facebook, μπορείτε να τις δείτε και εδώ.

  •  
  •  
  •  

2 thoughts on “Λονδίνο: Φεβρουάριος 2009”

  1. Αφού έτσι το νοιώθεις, έτσι θα πρέπει να είναι. Δεν μου αρέσει να περιαυτολογώ. Προτιμώ τους άλλους να μιλάνε για εμένα και τη δουλειά μου 🙂

  2. Είναι υπέροχη αίσθηση ηρεμίας και ερημιάς που βγάζουν οι φωτογραφίες σου, και αν κ δεν ξέρω την miou, συμφωνώ απολύτως για το αγγελάκι που βλέπει το μάτι σου!
    Η φωτογραφία με την ομάδα που τρέχει είναι σαν να έχεις πάει ταξίδι στο χρόνο πίσω…χαρακτηριστική πλευρά Λονδίνου 🙂 Κ το Harvey Nichols μου έφτιαξε τη διάθεση με το παιχνίδι με τις ζέμπρες!
    Νάσο βγάζε φωτογραφίες!!!! Είναι μαγικές!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Captcha Verification * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.