Ξεχορτάριασμα και συναγερμός

Νυμφασία 22-4_2

Εχθές το απόγευμα αποφάσισα να κατέβω με τα παιδιά στο σπίτι στη Νυμφασία. Υπήρχαν 1-2 δουλειές που έπρεπε ή απλά ήθελα να γίνουν, αλλά παράλληλα ώντας μόνοι μας θέλαμε να κάνουμε και κάτι…διαφορετικό.

Η διαδρομή ήταν ομαλή και χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα μολονότι είχε κίνηση σχεδόν σε όλο της το μήκος. Κίνηση όχι τύπου σημειωτόν αλλά τέτοια ώστε να μην μπορείς να κινηθείς όπως θες. Τέλος πάντων φτάσαμε και διαπιστώσαμε πως ο καιρός θύμιζε Δεκέμβριο παρά μέσα Σεπτέμβρη. Θερμοκρασία 9β. Κελσίου!!! Στο φουλ τα καλοριφέρ λοιπόν και σύντομα το σπίτι ζεστάθηκε ευχάριστα. Η διανυκτέρευση απαίτησε ωστόσο και κουβέρτα ή πάπλωμα προκειμένου ο ύπνος να ήταν ευχάριστος.

Η σημερινή μέρα ξεκίνησε αρκετά νωρίς για εμένα. Εγερτήριο στις 7.30 περιμένοντας τον τεχνικό της ADT που θα τοποθετούσε το συναγερμό. Αν και κρύα, η μέρα πάντως έδειχνε ηλιόλουστη. Τόσο ηλιόλουστη που μετά τις 10 η ζακέτες βγήκαν και έδωσαν τη θέση τους σε κοντομάνικα. Ο τεχνικός άργησε ωστόσο λιγάκι και ήρθε κατά τις 9. Πάντως ήταν γάτος και τελείωσε σε λιγότερο από 3 ώρες. Όσο αυτός ασχολείτω με την τοποθέτηση του συναγερμού, εγώ αποφάσισα να δοκιμάσω μία νέα χλοοκοπτική μηχανή και να καθαρίσω λιγάκι τον κήπο. Επίπονο σπορ αδερφάκι μου ο κήπος και το καθάρισμά του. Ασχολήθηκα μία ώρα και αυτά που έκοψα και καθάρισα ήταν ελάχιστα σε σχέση με την όλη εικόνα του οικοπέδου. Υπόσχομαι πάντως να επανέλθω δριμύτερος την επόμενη φορά.

Γύρω στις 12.30 ο τεχνικός του συνεγερμού έφυγε και έτσι αποφασίσαμε και εμείς να γυρίσουμε Αθήνα. Κλείσιμο το σπίτι, πέταγμα τα σκουπίδια και τα αγριόχορτα και…φύγαμε. 16.30 μπαίναμε σπίτι

  •  
  •  
  •  

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Captcha Verification * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.