Της Φουρλής γίνεται

Της μφουρλής γίνεται στα κανάλια. Έχουν ξεσαλώσει όλοι με τις φωτιές. Ψάχνουν να βρουν ευθύνες στα αποκαϊδια και στον πόνο των κατοίκων που χάσανε περιουσίες, σπίτια ακόμα και δικούς τους ανθρώπους..

Τρομολάγνοι δημοσιογράφοι σε όλα ανεξαιρέτως τα κανάλια (κρατικά και μη) να εκβιάζουν απαντήσεις με υπονοούμενα και μπηχτές από κακομοίρηδες στο Άνω Διακοφτό ή στο Σολωμό οτι ντε και καλά η πυροσβεστική ενδεχομένως και να μην έκανε καλά τη δουλειά της. Οτι κάποιοι πυροσβέστες εγκατέλειψαν τη θέση τους εν’ ώρα καθήκοντος. Και από κοντά να σιγοντάρουν κρυφογελώντας οι wanna-be-υπουργοί-της-νέας-κυβέρνησης βουλευτές του πασόκ ενώ διαγωνίως ή απέναντι στα παραθυράκια οι αντίστοιχοι της ΝΔ να υπερμάχονται της πολιτικής της κυβέρνησης και πως όλα βαίνουν καλώς.

-“Δεν κάνουμε πολιτική και αντιπολίτευση στα αποκαϊδια αλλά η πυροσβεστική πιάστηκε ανέτοιμη” λένε οι μεν

-“Όλα καλά με την πυροσβεστική, οι Φουρλικοί φταίνε” να λένε οι δε

Και εν’ τω μεταξύ να αποκαλύπτονται γιαγιάδες μπουρλοτιέρισες που ως άλλες Μπουμπουλίνες επιχειρούν να κάψουν το χωράφι του απέναντι γιατί έχουν διαφορές μαζί του. Ή να βρίσκονται γκαζάκια και φωτοβολίδες στα δάση, λες και μιλάμε για χρησιμοποιημένα προφυλακτικά. Και ο Βύρων να σφυρίζει αμέρημνος…”Όλα καλά”

Μιά ζωή στην Ελλάδα φταίνε οι “άλλοι” και ποτέ εμείς. Πάντα υπάρχει μία αόρατη δύναμη υπεύθυνη για όλα τα κακά που μας βρίσκουν. Εμείς μια ζωή στην απ’ έξω.

  •  
  •  
  •  

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Captcha Verification * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.