Το Zonars ξανάνοιξε

Ζοναρς 2

Σήμερα το πρωί κατέβηκα για λίγο στο κέντρο για να δω από κοντά το νέο Zonars. Ένα από τα ιστορικότερα στέκια της Αθήνας ξανάνοιξε τις πόρτες του στους Αθηναίους. Εδώ και λίγες μέρες η γωνία Πανεπιστημίου και Βουκουρεστίου δίπλα στον Καίσαρη σφίζει πλέον από ζωή. Η ίδια γνωστή σάλα στο ισόγειο με τις τεράστιες τζαμαρίες (ανακαινισμένη φυσικά) αλλά και αρκετά τραπέζια έξω, τόσο επί της Πανεπιστημίου όσο και επί της Βουκουρεστίου.

Ζοναρς 1

Μπαίνοντας στο κατάστημα, ο επισκέπτης αντικρύζει αριστερά τον τεράστιο πάγκο απ’ όπου μπορεί να επιλέξει σάντουιτς, γλυκίσματα και σοκολατάκια για να πάρει μαζί του. Ένας κακός χαμός επικρατούσε σήμερα το πρωί καθώς όλα τα τραπέζια ήταν γεμάτα (μέσα-έξω) και αρκετός κόσμος στριμώχνονταν για να χαζέψουν τα σαλάμια και τις Βαλρόνες (σικ).

Στο λίγο διάστημα που έμεινα στην περιοχή τράβηξα μερικά αρκετά όμορφα και ενδιαφέροντα -για τα δικά μου γούστα- κάδρα (όχι μόνο του Zonars) τα οποία παρουσιάζω εδώ. Η μετατροπή σε ασπρόμαυρο έχει γίνει με το Lightroom ενώ χρησιμοποιήθηκε η 1Ds MkII και ο φακός 50mm f1.2L

  •  
  •  
  •  

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Captcha Verification * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.