Φωτογραφικό υλικό από την Οία

Τελικά βρήκα σήμερα κιόλας χρόνο να ασχοληθώ με τις φωτογραφίες του ταξιδιού. Πρώτο μέρος με το οποίο ασχολήθηκα είναι το υλικό από την Οία. Στη Σαντορίνη πήγαμε από 19-22 Αυγούστου και στην Οία βρεθήκαμε το απόγευμα της Τετάρτης 20/8.

Η βόλτα στην Οία κράτησε περίπου ένα δίωρο και σε αυτό το διάστημα προσπάθησα να βρω κάδρα που να διαφοροποιούνται σε σχέση με τα όσα παρουσίασα πέρυσι ή παλιότερα. Βέβαια στην Οία αυτό είναι κομματάκι δύσκολο καθότι μιλάμε για -ίσως- το πλέον πολυφωτογραφημένο μέρος της Σαντορίνης, αλλά νοιώθω πως κάτι κατάφερα.

Φέτος ωστόσο, αποφάσισα να παρουσιάσω τη δουλειά ασπρόμαυρη προκειμένου να τονίσω περισσότερο την προσπάθεια για διαφοροποίηση και διαφορετικότητα. Στη βόλτα είχα μαζί μου την EOS 1Ds MkIII με το φακό 24-70 f2.8L, ενώ μετά τη δύση του ηλίου χρησιμοποίησα και τον ιδιαίτερα φωτεινό φακό 50mm f1.2L. Όλη η επεξεργασία και η μετατροπή σε ασπρόμαυρο έγιναν στο Lightroom

Όπως πλέον το συνηθίζω, οι φωτογραφίες ανέβηκαν τόσο στο Flickr account μου, όσο και στο Facebook (πρέπει να είστε εγγεγραμένοι για να τις δείτε/σχολιάσετε στο FB).

  •  
  •  
  •  

One thought on “Φωτογραφικό υλικό από την Οία”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Captcha Verification * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.