Χρώματα του φθινοπώρου

Δάσος Βυτίνας

Το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε βρεθήκαμε στη Βυτίνα. Ο καιρός ήταν θαυμάσιος και έτσι το Σάββατο το πρωί ξεκινήσαμε για βόλτα στο περιφραγμένο δάσος που βρίσκεται στην είσοδο της Βυτίνας. Ο χώρος είναι περίπου 15-20 στρέματα και γεμάτος έλατα και λοιπά βουνίσια δέντρα. Το θέαμα που αντικρύσαμε ήταν πραγματικά συγκλονιστικό! Ξεραμένα φύλλα να έχουν σκεπάσει πολλά από τα μονοπάτια. Το κίτρινο των πεσμένων φύλλων να αναμιγνύεται μαγικά με το πράσινο και το καφέ των κορμών των ελάτων. Έδαφος σπαρμένο με κουκουνάρια και κλαδάκια ανάμεσα στους θηριώδεις κορμούς. Και σε αρκετά σημεία το έδαφος να έχει δημιουργήσει μικρές λιμνούλες από το νερό της βροχής της προηγούμενης μέρας και να καθρεφτίζει τα χρώματα της γης!! Η απόλυτη φθινοπωρινή μαγεία!!

Μετά από όσα είδα, τι παραπάνω να περιγράψω και για τι περισσότερο να μιλήσω; Αφήνω τις εικόνες να μιλήσουν μόνες τους. Απλά να πω οτι οι λήψεις έγιναν με τη Leica M8.2 και το φακό 35μμ f2.5.

Εκτός της παρακάτω γκαλερί, τις φωτογραφίες μπορείτε να τις δείτε και στις κάτωθι τοποθεσίες

Flickr Gallery | Facebook (όχι όλες)

  •  
  •  
  •  

4 thoughts on “Χρώματα του φθινοπώρου”

  1. πολύ ωραίες, νασούλ! επειδή έβγαλα κι εγώ παρόμοιες, μπορώ να δω τη διαφορά στο μάτι αλλά και στην κάμερα.
    αν δεις τις δικές μου, καμμία σχέση!

    πού είναι αυτή με την κούνια;

  2. Καλημέρα Νάσο. Πολύ καλή δουλειά 🙂 Ανήκω κι εγώ σε μια ομάδα φωτογραφίας και κάνουμε ταξίδια για φωτογράφιση. Θα επισκεφθούμε την περιοχή στο τέλος του μήνα… βλέποντας τις φωτό σου ανυπομονώ να περπατήσω πάνω σε αυτά τα πλατανόφυλλα!

  3. Ευχαριστώ πολύ Μαρία, να ‘σαι καλά. Η περιοχή ενδεικνυται για φωτογραφικές εξορμήσεις, όχι μόνο τέτοια εποχή αλλά γενικά. Απλά τα χρώματα του φθινοπώρου είναι το κάτι άλλο!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Captcha Verification * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.