Bold Ogilvy: 30 χρόνια ιδέες

Porto Heli team photo

Ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία το συνέδριο της Bold με αφορμή τη συμπλήρωση 30 χρόνων λειτουργίας της. Το πρόγραμμα ήταν αρκετά σφικτό από πλευράς χρόνων αλλά άκρως ενδιαφέρον. Ξεκίνησε την Παρασκευή το απόγευμα στις 6μμ (αντί για τις 5.30) και περιελάμβανε τρεις ομιλίες. Συγκεκριμένα την εκδήλωση άνοιξε ο Θόδωρος Κοτιώνης ενώ στη συνέχεια ο Γιάννης Ευσταθιάδης έκανε μία ιστορική αναδρομή στα όσα έχει δημιουργήσει η Bold τα 30 αυτά χρόνια. Μία αναδρομή πραγματικά εκπληκτική. Που περιελάμβανε ταινίες που έχουν γράψει ιστορία, που έχουν τραγουδηθεί, συζητηθεί, ακόμα και ταινία έχουν γίνει. Μία πραγματικά συγκινιτική αναδρομή για να “θυμούνται οι παλιότεροι και να μαθαίνουν οι νεότεροι”.
Ο τελευταίος λόγος της ημέρας ανήκε στον καλεσμένο μας. Συγκεκριμένα το μικρόφωνο πήρε (ή μάλλον απλά το λόγο αφού δεν χρησιμοποίησε μικρόφωνο) ο Δημήτρης Λώλης, διευθυντής δικτύου καταστημάτων της “Γερμανός” . Η βραδιά έκλεισε με φαγητό σε παρακείμενη ταβέρνα το οποίο ήταν μάλλον μέτριο (επιεικής χαρακτηρισμός) και συνεχίστηκε με ποτάκι και βελάκια στο μπαρ “Λούθηρος”

Η δεύτερη μέρα ξεκίνησε με την ομιλία του Αντώνη Κόχειλα “Welcome Chaos” ενώ συνεχίστηκε με την ομιλία του Πάνου Σαμπράκου από την Ogilvy One. Ο Πάνος κατόπιν λαϊκής απαίτησης έδειξε και την εκπληκτική δουλειά της Ο1 για τη Vodafone, δουλειά η οποία αποθεώθηκε από το ακροατήριο. Δικαιότατα θα έλεγα. Η συνέχεια του πρωϊνού περιελάμβανε τους προγραμματισμένους ομιλητές: Πολίτης, Σιδέρης, 7+1 CDs, Σφακάκη.Το πρόγραμμα είχε ξεφύγει χρονικά και έτσι αντί για φαγητό στις 13.50 πήγαμε στις 15.00. Ως αποτέλεσμα το απογευματινό session συμπιέστηκε και περικόπηκε λιγουλάκι. Δηλαδή η Mindshare παρουσίασε κατά το ήμισι ενώ κόπηκαν και η 2η ομιλία τόσο της Ogilvy One όσο και του Αντώνη Κόχειλα. Στο τέλος ανακοινώθηκε και η νικήτρια καταχώριση με θέμα “30χρόνια Bold”

Το βράδυ είχε επίσκεψη στις Σπέτσες για φαϊ και ποτό. Συγκεκριμένα πήγαμε στην Κόστα με το πούλμαν (προνόησα και δεν οδήγησα) και από εκεί περάσαμε απέναντι με ταξί-βαρκάκι. Το πέρασμα Κόστα-Σπέτσες διαρκεί 4-5 λεπτά αλλά είναι άκρως ενοχλητικό σε ανθρώπους όπως εγώ οι οποίοι ενοχλούνται από το κούνημα στη θάλασσα και τις αναταράξεις. Τέλος πάντων… Το δείπνο είχε κανονιστεί στο εστιατόριο Ορλώφ και συγκρινόμενο με της Παρασκευής ήταν σαφώς καλύτερο. Ωστόσο πάλι δεν είδαμε ψάρι με εξαίρεση λίγο γάβρο μαρινάτο στα ορεκτικά. Αφού καταναλώσαμε μπόλικα μπουκάλια κρασί συνεχίσαμε σε παρακείμενο μπαράκι με ποτό και μουσική μέχρι αργά…

Κυριακή πρωί ξύπνημα στις 10. Γρήγορο πρωϊνό και ετοιμασία για αναχώριση. Αφήνω πίσω μου το Πόρτο Χέλι γύρω στις 11.40 και δύο ώρες μετά φτάνω Παπάγου. Ένα πραγματικά κουραστικό Σαββατοκύριακο μόλις έχει ολοκληρωθεί. Κουραστικό μεν αλλά άκρως ενδιαφέρον και επικοδομητικό. Άλλωστε 30 χρόνια είναι αυτά.

30 χρόνια ιδέες…

  •  
  •  
  •  

6 thoughts on “Bold Ogilvy: 30 χρόνια ιδέες”

  1. oi fwtografies gia kapoio logo den apothikevontai!!

    Why? pws mporw na apothikefsw aftes pou me endiaferoun sto pc mou?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Captcha Verification * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.